Τα Facebook Posts είναι ο τέλειος τρόπος για να ανακατευθείνεται κόσμο στο Website σας, να ανεβάσετε την δημοτικότητά σας, να διαφημίσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, ή όποιο σκοπό εξυπηρετείτε.

Έχουμε λοιπόν, μια συνταγή να μοιραστούμε μαζί σας που ποτέ δεν αστοχεί. Ας ακολουθήσουμε μια βήμα προς βήμα προσέγγιση. Είναι τόσο απλό!

BHMA 1

Αρχικά χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα Landing Page στο Website μας, όπου θα αποτελεί το σημείο υποδοχής των δυνητικών πελατών – επισκεπτών.

Το Landing Page πρέπει να συμφωνεί με τα παρακάτω:

  1. Ελκυστική εικόνα μεγάλων διαστάσεων (κάτι ‘’πιασάρικο’’ στοχευμένο που να ταιριάζει με την ‘’ιστορία’’).
  2. Κείμενα (μια αναλυτική περιγραφή για το αντικείμενο με τουλάχιστον 300 λέξεις).
  3. Eπιλογές κοινοποίησης στα Social Μedia (δώστε την επιλογή στους επισκέπτες σας να μοιραστούν την σελίδα με ‘’κουμπιά’’ κοινωνικών δικτύων).

BHMA 2

Ήρθε η ώρα να στήσουμε το Post μας. Πρέπει να είναι ελκυστικό και να ενεργοποιεί την περιέργεια του επισκέπτη.

Ένα αποδοτικό Facebook Post πρέπει να συμφωνεί με τα παρακάτω:

  1. Τίτλος – Κείμενο (ένας ‘’καθαρός’’ στοχευμένος τίτλος με περιγραφή του θέματος).
  2. Συνδέσμους προς το Website (παρέχετε συνδέσμους είτε, από την φωτογραφία του Post είτε, με Short-Urls που οδηγούν τον επισκέπτη στο Landing Page, μέσα στην σελίδα σας).
  3. HashTags (τα HashTags #, διασυνδέουν το περιεχόμενο σας, με χρήστες που αλληλεπιδρούν για το ίδιο θέμα,# ή ψάχνουν πληροφορίες για κάτι σχετικό, πχ #supremenet, #website_design).

ΒHMA 3

Ας προωθήσουμε λίγο το Post μας

  1. Προωθήστε το Post σας (χρησιμοποιείστε μεθόδους του Facebook πραγματοποιώντας διαφημιστικές καμπάνιες).
  2. Μοιραστείτε το Post με φίλους (είναι πολύ σημαντικό να μοιράσουμε το Post μας, με όσους ήδη μας γνωρίζουν, ώστε να γίνει πιο γρήγορα Viral).
  3. Σχόλια (σιγουρευτείτε ότι απαντάτε στα σχόλια, ώστε να κρατάτε το θέμα ‘’ζωντανό’’).

 

 

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, θα επιτύχετε ένα αποδοτικό Facebook Post, που σίγουρα θα προσελκύσει επισκέπτες. Σημειώνουμε, πως είναι σημαντικό να προσέχουμε την ορθογραφία των κειμένων. Όπως επίσης η φωτογραφία και το “story”, θα πρέπει να είναι σχετικές με το κοινό επισκεπτών το οποίο θέλουμε να προσεγγίσουμε.

 

Εάν τα παραπάνω φαντάζουν δύσκολα, επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.