Κάθε επιχείρηση αξίζει σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας, που θα βελτιστοποιούν τη λειτουργία της και θα παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία. H Supreme-Net, με εμπειρία σε τεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων, που επιθυμούν ολοκληρωμένη προσέγγιση, προτείνει η χρήση κεντρικού Antivirus & Firewall της Panda.

Προχωρούμε σε δωρεάν παραχώρηση αδειών ενός έτους, για το Panda Cloud Office Protection, ώστε να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε την διαχείριση της ασφάλειας των αρχείων και των χρηστών σας πιο αποτελεσματικά. Είτε επιθυμείτε να διαχειριστείτε απευθείας, είτε με την βοήθεια και πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη της Supreme-Net, μπορείτε να κάνετε χρήση άμεσα.

Οι άδειες που θα διαθέσουμε είναι αρκετές, αλλά θα πρέπει το συντομότερο να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, ώστε να κατοχυρώσετε την προτεραιότητα χρήσης τους.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μέγιστη προστασία

Για την αντιμετώπιση γνωστών, άγνωστων και κρυμμένων απειλών (ιοί, worms, ιοί τύπου Trojan, προγράμματα υποκλοπών [spyware], λογισμικό που εμφανίζει σαν διαφημιστικό υλικό [adware], rootkits, συνδέσμους για ψεύτικους ιστοτόπους [phishing]), συμπεριλαμβανομένης της προστασίας αρχείων και μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), αρχείων και δεδομένων που διακινούνται μέσω του διαδικτύου [HTTP/FTP downloads] και προστασία του instant messaging.

Ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους

Δε απαιτούνται επενδύσεις σε υποδομή. Η ασφάλειά σας μπορεί να ανατεθεί σε εξειδικευμένους παρόχους.

Ελάχιστη κατανάλωση πόρων

Το Panda Cloud Office Protection είναι η ελαφρύτερη στην κατηγορία του. Επειδή είναι μια υπηρεσία ασφαλείας που βασίζεται στην υποδομή του συστήματος Panda Security μειώνει σημαντικά την κατανάλωση πόρων ενώ παράλληλα εγγυάται βέλτιστη προστασία.

Μέγιστη προστασία

Για την αντιμετώπιση γνωστών, άγνωστων και κρυμμένων απειλών (ιοί, worms, ιοί τύπου Trojan, προγράμματα υποκλοπών [spyware], λογισμικό που εμφανίζει σαν διαφημιστικό υλικό [adware], rootkits, συνδέσμους για ψεύτικους ιστοτόπους [phishing]), συμπεριλαμβανομένης της προστασίας αρχείων και μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), αρχείων και δεδομένων που διακινούνται μέσω του διαδικτύου [HTTP/FTP downloads] και προστασία του instant messaging.

Εύκολο στη χρήση

Η χρήση κονσόλας Web επιτρέπει την κεντρική διαχείριση της προστασίας των σταθμών εργασίας, των φορητών υπολογιστών και των servers, ακόμα και για τους απομακρυσμένους χρήστες ή στα παραρτήματα των γραφείων της εταιρίας.

Μειώνει τις διαχειριστικές απαιτήσεις

Οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις είναι αυτόματες και μπορούν να χρησιμοποιούνται από όλους τους υπολογιστές του δικτύου, κάτι που μειώνει τόσο το χρόνο που απαιτείται για τη διαχείριση θεμάτων ασφαλείας όσο και την κατανάλωση του εύρους του δικτύου, βελτιστοποιώντας έτσι τη χρήση του χρόνου και των πόρων της εταιρίας.

Συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας

Η χρήση κονσόλας Web προσφέρει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την κατάσταση της προστασίας και για τον εντοπισμό δραστηριότητας στο δίκτυο. Διεξοδικοί έλεγχοι για malware με λεπτομερείς αναφορές μπορούν να προγραμματιστούν να τρέχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα στο δίκτυο.

Διασφαλίζει τη συνέπεια στην επιχείρηση

Μια υπηρεσία που φιλοξενείται σε κεντρικό server, με υψηλή διαθεσιμότητα, υποστήριξη 24/7 και πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες εκδόσεις της τεχνολογίας και των αρχείων υπογραφών.

Προλαμβάνει την κλοπή ευαίσθητων στοιχείων

Οι έλεγχοι για malware που περιλαμβάνει το Panda Cloud Office Protection αναγνωρίζουν τα κρυμμένα malware που ενδέχεται να κλέβουν εμπιστευτικές πληροφορίες από εταιρίες.

Διαχείριση μέσω κονσόλας Web

Οι διαχειριστές του συστήματος χρειάζονται απλά ένα Web browser για να διαχειρίζονται την προστασία όλων των σταθμών εργασίας και των server αρχείων κεντρικά και από απόσταση, συμπεριλαμβανομένων των απομακρυσμένων γραφείων χωρίς σύνδεση με το δίκτυο.

Προληπτικό σύστημα anti-malware για σταθμούς εργασίας και servers

Προστατεύει από γνωστές, άγνωστες ακόμα και κρυμμένες απειλές (ιούς, worms, ιούς τύπου Trojan, προγράμματα υποκλ πών [spyware], λογισμικό adware, rootkits, και συνδέσμους για ψεύτικους ιστοτόπους [phishing]). Περιλαμβάνει την προστασία αρχείων, ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mail), δεδομένων που διακινούνται μέσω του διαδικτύου (HTTP/FTP downloads) και των προγραμμάτων instant messaging.

Διαχείριση προσωπικού τείχους προστασίας (firewall)

Η διαχείριση των τείχων προστασίας μπορεί να γίνει σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας. Το τείχος προστασίας ορίζει τους κανόνες για τις εφαρμογές και το σύστημα, καθώς και πρόληψη από εισβολές και δικτυακούς ιούς.


ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;


Πιστοποιημένη Τεχνική Υποστήριξη

Εξειδικευμένοι τεχνικοί της Supreme-Net αναλαμβάνουν την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί στον εξοπλισμό σας.

Μελέτη & Εγκατάσταση Τηλεπικοινωνιών & Servers

Με τη συνδρομή των έμπειρων μηχανικών Πληροφορικής της Supreme-Net, μπορούμε να μελετήσουμε το σχέδιο δικτύου και υποδομών που επιθυμείτε, σε όλα τα επίπεδα.

Business VoIP

Αξιόπιστη επικοινωνία, υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή. Δοκιμασμένη Business επιλογή για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις μόνο με 0,015€ ανά λεπτό κλήσης.