Κατασκευή Ιστοσελίδας

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και μοναδικό responsive design πάντα με γνώμονα το brand της επιχείρησης σας. Στόχος μας είναι να έχετε μια επιβλητική online παρουσία ώστε να προσελκύεται καθημερινά νέους επισκέπτες.

Επειδή όμως αυτό ποτέ δεν είναι αρκετό, οι έμπειροι UI/UX designer μας κάνουν τα μαγικά τους ώστε να μειώσουν το Bounce Rate σας και οι επισκέπτες να μετατραπούν σε πελάτες. Η σωστή κατασκευή ιστοσελίδας είναι μια επένδυση που στο άμεσο μέλλον θα σας κάνει απόσβεση και θα σας κάνει να χαμογελάτε μέσα από την αναγνωρισιμότητα σας στο διαδίκτυο και φυσικά την αύξηση των πωλήσεων σας.


Κατασκευή Ιστοσελίδας

ΣΚΟΠΟΣ

Δεν πρέπει να κάνουμε τους επισκέπτες να σκέφτονται. Η ιστοσελίδα πρέπει να έχει ξεκάθαρο και εύχρηστο navigation menu ώστε να μην κουράζουμε τον επισκέπτη εάν ψάχνει για κάποια πληροφορία, στοιχεία επικοινωνίας ή γενικά κάποιο είδος αλληλεπίδρασης.

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ

Επιλέγουμε πάντα γραμματοσειρές που είναι εύκολες στο μάτι και ευανάγνωστες αλλά ταυτόχρονα σύgχρουνου design και αισθητικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο τείνουν να θέλουν πληροφορίες επικοινωνίας γρήγορα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να παρουσιάζουμε στοιχεία όπως τηλέφωνο διεύθυνση – χάρτες, email κλπ . με σαφήνεια και σε εμφανή πάντα σημεία. Κατασκευάζουμε έξυπνες και ελκυστικές φόρμες επικοινωνίας με αυτόματα απαντητικά μηνύματα ώστε να σας εξοικονομήσουμε χρόνο αλλά και να παρακινήσουμε τον επισκέπτη να επικοινωνήσει μαζί σας.

SEO FRIENDLY

Το SEO (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας για τις Μηχανές Αναζήτησης) αναφέρεται σε όλες εκείνες τις διαδικασίες, επεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε το περιεχόμενό της να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης (sef), με στόχο την υψηλή κατάταξη του site σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων (seo). Δηλαδή αποτελέσματα χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές. (Μάθε περισσότερα για το SEO εδώ )

DESIGN

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες πάντα με βάση το brand της επιχείρησης σας. Ποτέ δεν θα επιλέξουμε ένα έτοιμο online θέμα. Κατασκευάζουμε τα δικά μας σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες. Κανείς δεν θα ήθελε να δεί η ιστοσελίδα του να είναι ολόιδια με αυτή του ανταγωνιστή του.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ένα ανησυχητικό στατιστικό στοιχείο είναι ότι το 64% των online χρηστών είναι δυσαρεστημένοι με μια ιστοσελίδα εξαιτίας της αργής φόρτωσης της. Σε όλες τις ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε προσφέρουμε επαγγελματική φιλοξενία σε Dedicated Servers Ελλάδας και εξωτερικού. Επιπρόσθετα χρησιμοποιούμε CDN υπηρεσίες ώστε η εμπειρία χρήστη να είναι η καλύτερη δυνατή.

RESPONSIVE DESIGN

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν smartphones & tablets. H κατασκευή ιστοσελίδας επιβάλλεται να ακολουθεί τα σύγχρονα πρότυπα Responsive Design. Responsive είναι μια ιστοσελίδα η οποία προσαρμόζεται ανάλογα για την κάθε συσκευή (desktop, laptop, tablet, smartphone) ώστε να εμφανίζονται στα σωστά μεγέθη τα περιεχόμενα της και να διευκολύνει την πλοήγηση του επισκέπτη.

ΕΙΚΟΝΕΣ

Στην κατασκευή ιστοσελίδας οι εικόνες παίζουν κυρίαρχο ρόλο Marketing. Επιλέγουμε πάντα καθαρές, υψηλής ανάλυσης εικόνες με ξεκάθαρα μηνύματα και optimized ώστε να μην επιβαρύνουμε την ταχύτητα της ιστοσελίδας μας.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αφού κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας και αυτή δημοσιευτεί στο διαδίκτυο δεν σταματάμε εκεί. Πάντα παραλαμβάνετε το δικό σας manual χρήσης και όλη η ομάδα της Supreme-Net θα είναι πάντα στο πλευρό σας για να σας υποστηρίξει. Εφαρμόζουμε Eβδομαδιαίο και μηνιαίο (διπλό) back up της ιστοσελίδας σας και καθημερινούς ελέγχους σωστή λειτουργίας. Προσθέτοντας καινοτομία σε κάθε επιχείρηση, με έξυπνες λύσεις και πληροφορίες, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να είναι σημείο αναφοράς του κλάδου τους.


ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ