ΠΡΟΦΙΛ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Supreme-Net, ενεργή στο χώρο της πληροφορικής από το 2008, παρέχοντας υπηρεσίες με στόχο την ποιότητα. Το πελατολόγιο αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από εταιρείες στο χώρο της Ναυτιλίας, Λογιστικών Υπηρεσιών, Ασφαλιστικά Γραφεία, Εμπορικές Επιχειρήσεις, Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, καθώς και Ελεύθερους Επαγγελματίες πληθώρας δραστηριοτήτων.

BUSINESS ANALYSTS

IT SPECIALISTS

WEB DESIGNERS

NETWORK ENGINEERS

APPLICATION TESTERS

DIGITAL MARKETERS

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιστεύουμε πως κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και έμπειρες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανεξάρτητα από το μέγεθος της και αντικείμενο δραστηριότητας της. Αγαπάμε να βοηθούμε τις νέες επιχειρήσεις να μεγαλώσουν γρήγορα και τις ήδη μεγάλες επιχειρήσεις, να λύνουν προβλήματα που τις κρατούν πίσω.

Αγαπάμε τους πελάτες μας, είναι η αλήθεια και αυτό είναι που κάνει το έργο μας σπουδαίο! Δεν φοβόμαστε την δέσμευση, επενδύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Ο σεβασμός κερδίζεται, η τιμιότητα είναι ευπρόσδεκτη, η εμπιστοσύνη κερδίζεται και η αφοσίωση επιστρέφεται.


Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Καθορίζουμε και αναλύουμε τις διαδικασίες που εμπλέκονται στο κάθε έργο, μελετώντας το από την πλευρά του τελικού χρήστη, οριστικοποιώντας τις τεχνικές πτυχές του. Δίνουμε ζωή στην αρχική ιδέα. Ελέγχουμε ξανά & ξανά οτιδήποτε παράγουμε, ώστε να είμαστε σίγουροι πως το τελικό προϊόν είναι ολοκληρωμένο, ασφαλές και ποιοτικό.

Είμαστε σχολαστικοί και μέσα στο χρόνο μας, εκτός και αν ζητήσετε διαφορετικά!  Η στιγμή που το τελικό προϊόν[website, e-shop, banner, διαφήμιση,κλπ]  θα δημοσιευτεί, είναι η πιο σημαντική. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προωθούμε, στοχεύοντας πάντα στο κοινό που σας ταιριάζει.

ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

Προσθέτοντας καινοτομία σε κάθε επιχείρηση, με έξυπνες λύσεις και πληροφορίες, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να είναι σημείο αναφοράς του κλάδου τους. Με ευρύ φάσμα δράσης, ξεκινώντας από Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πληροφορικής, έως τη δημιουργία Online Πληροφοριακών Συστημάτων, που εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, δίνεται βάρος στην ικανοποίηση εκ του αποτελέσματος των έργων που ολοκληρώνουμε.

Με την συνεχή εξέλιξη των νέων τεχνολογιών και της ραγδαίας εναλλαγής οικονομικών ισορροπιών, η Supreme-Net είναι σε συνεχή μάθηση, με στόχο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και ευφυή πληροφοριακά συστήματα, πρωτοπόρα σε τεχνολογική και επιχειρηματική άποψη.