ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣΕξειδικευμένοι τεχνικοί της Supreme-Net αναλαμβάνουν την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί στον εξοπλισμό σας.

SUPREME-NET – ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ?

Ο υπολογιστής μου είναι πολύ αργός. Αργεί πολύ όταν κατεβάζω κάτι από το internet, ο υπολογιστής μου κάνει μόνος του επανεκκίνηση, Οι  διαφημίσεις pop-up εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας μου, το google δεν εμφανίζεται σωστά, δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet, όταν μπαίνω σε αυτή τη σελίδα μου λέει “Υπάρχει ένα πρόβλημα με το πιστοποιητικό ασφαλείας”, ο εκτυπωτής μου δεν εκτυπώνει, δεν μπορώ να ανοίξω τα συνημμένα στο e-mail μου.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χρήστης. Η Supreme-Net αποτελείται από πιστοποιημένα μέλη που αναλαμβάνουν να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον εξοπλισμό σας. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η δουλειά σας. Το σεβόμαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που πρώτη μας προτεραιότητα δεν είναι απλά να λύσουμε κάποιο πρόβλημα αλλά να κοιτάξουμε στην ρίζα του ώστε να μην χρειαστεί να το ξανα αντιμετωπίσετε ποτέ. Μη διστάσετε να μας καλέσετε σε περίπτωση προβλήματος, πρίν απ’ όλα όμως κάντε μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή σας.

ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    Για την χρήση του CAPTCHA, πρέπει να εγκατασταθεί το plugin Really Simple CAPTCHA.

    Είμαστε πάντα ένα τηλεφώνημα μακριά για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας