Κατασκευή Website Για Φωτογράφους

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑ WEBSITE ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.

Κατασκευάζουμε Responsive Websites υιοθετώντας τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις στοχεύοντας πάντα στο κατάλληλο για εσάς κοινό. Δημιουργούμε ιστοσελίδες με δυναμικό περιεχόμενο και ποιοτικό ui/ux. Απλοποιούμε την δυνατότητα επικοινωνίας του χρήστη μέσα από το website

Είτε σχεδιάζουμε ένα Portfolio επαγγελματία φωτογράφου ή απλώς ενός ερασιτέχνη που θέλει να δημοσιεύσει την δουλεία του, εστιάζουμε πάντα στον τελικό χρήστη. Καθιστούμε όσο το δυνατόν ευκολότερο ο επισκέπτης του website να περιηγηθεί στο Portfolio σας. Πολύπλοκα Menu και Layouts μπορεί να είναι “cool”, αλλά δεν είναι λειτουργικά και κουράζουν τους περισσότερους χρήστες.


Photography Website

Multilayer Slideshow
με συναρπαστικές μεταβάσεις

Το Layer Slideshow είναι εύκολο στη χρήση . Μπορείτε να διαχειριστείτε τις διαφάνειες σας με “drag and drop”, χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, επεξεργασίας κείμενου και, σε λιγότερο από 5 λεπτά , θα έχετε δημιουργήσει μια εξαιρετική παρουσίαση. Δώστε ζωή στα έργα σας


Custom εικονίδια
και γραμματοσειρές για τις υπηρεσίες σας

Σχεδιάζοντας για το κινητό μπορεί να γίνει περίπλοκο αρκετά γρήγορα. Λόγω της ποικιλίας των διαφορετικών μεγεθών οθόνης και πυκνότητας pixel , είναι σχεδόν αδύνατο να εφαρμοστούν τέλεια οπτικά εφέ. Γι αυτό το λόγο, σχεδιάζουμε γραμματοσειρές και εικονίδια προσαρμοσμένα έτσι ώστε να μπορείτε να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Photography Website

Photography Website

Minimal και
γρήγορη φόρτωση
των Γκαλερί για να παρουσιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας

100 % Responsive φωτογραφικές γκαλερί μέσα σε λίγα λεπτά. Εύκολες στην παραμετροποίηση και με πολλές επιλογές προβολής. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, παρέχοντας λεπτομερείς περιγραφές και ετικέτες, καθώς και να οργανώσετε τις γκαλερί σας σε διαφορετικά άλμπουμ. Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες του website σας με μεγάλες και “καθαρές” Γκαλερί.


Ισχυρά Κανάλια Επικοινωνίας για
να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες σας

Κάντε τους επισκέπτες σας να συμπληρώσουν τις φόρμες επικοινωνίας σας. Επωφεληθείτε των επαγγελματικών διαύλων επικοινωνίας που θα δημιουργήσουμε ειδικά για εσάς και ενισχύστε τη δημοτικότητά σας.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα που χρησιμοποιήσαμε για την παρουσίαση μας εδώ:
www.vasilisloukatos.com

Photography Website

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

    Για την χρήση του CAPTCHA, πρέπει να εγκατασταθεί το plugin Really Simple CAPTCHA.